Komarniki za okna ali kemični pripravki

Ko sem se morala vprašati to vpršanje:

Komarniki ali kemični pripravki? Takrat sem vedela, kaj moram narediti. Da bom poskrbela za svoje zdravje in zdravje družine, sem se tisti trenutek odločila, da so komarniki za okna prava in edina rešitev. Zakaj bi neprestano kupovala kemične pripravke, tega resnično nisem želela. Zato so bili na vrsti komarniki. 

Ker smo bili meseca maja, sem vedela, da je ravno pravi čas, da poskrbim zato, da bodo na oknih komarniki. Tako mrčes ne bo imel časa, da pride v hišo. Resnično, ko imaš enkrat na oknih komarnike, šele vidiš, kako je to fajn. Prej pa si prepričan, da jih ne potrebuješ. Ponoči pa se prebujaš, ko okoli tebe leta muha ali komar. Sigurno poznate kaj takšnega in kako jezni ste bili, ko niste mogli ubiti komarja, ste se pa kar nekajkrat zaradi tega udarili po obrazu. To se je dogajalo tudi meni. 

Komarniki za okna ali kemični pripravki

Pri nas so sedaj na oknih komarniki za okna in jaz sem srečna. Sedaj nisem prav nič več nervozna, da bodo po hiši letale in plazile različne žuželke. Komarji in muhe nam zvečer in ponoči ne povzročajo težav, tako lahko večere preživimo ob odprtem oknu in prižgani luči. Si predstavljate, da to naredite, če nimate na oknih komarnikov? Imeli bi polno komarjev, muh, os, pa še kakšen sršen bi se znašel. Ni vam to potrebno, lahko imate prižgano luč in odprto okno tudi ponoči, vendar pa morajo biti na oknih komarniki za okna. Le tako boste varni pred mrčesom in tudi ponosni na to, da ste se odločili za to. Nikakor vam ne bo žal. Je pa res, da so komarniki lahko za marsikoga predragi. Danes je trgu različna ponudba in prav bi bilo, če jo včasih pogledate, mogoče pa se najde tudi kakšna takšna, ki bo ustrezala vam. Komarniki za okna so zakon!

Previous Post